foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Oglasna deska Šentjernej

Kraljica Dolenjske

SOS 112

  • Požar, eksplozija 21. 10. 2021 20:14

    SPIN Oct 21, 2021 | 18:14 pm

    Ob 20.14 je na ulici Košenice v Novem mestu gorel kup vejevja in suhe trave. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Šmihel pri Novem mestu so pogasili ogenj na površini okoli dvajset kvadratnih metrov.

    Read more...
Всё для рыбака. Сигнализатор поклевки и другие рыболовные принадлежности.

Ljubezen ni v tem, koliko dni, tednov ali mesecev ste skupaj, temveč v tem, koliko se vsak dan ljubite

 

Na tem svetu ni nič bolj simpatičnega in romantičnega, kot da vsako jutro vidiš zaspane oči in te objemajo. Če mi obljubiš, da se bom vsako jutro srečal s tabo še 60 let, potem na tem svetu ne potrebujem nič več

 

Ljubljeni, moja ljubezen do vas je brezpogojna, raste iz globine mojega srca, in brez vaše naklonjenosti in topline moje srce neha utripati, vse kar vas prosim, ste mi ob strani za vedno.

 

Tvoj prisrčen nasmeh lahko stopi celo ledeno srce, ki sem ga imel, preden sem te spoznal. Hvala za vso srečo, ki si mi jo namenila, ljubim te

 

Veste, pripravljen sem poljubiti ves svet, za kar mi ga je dala. Nisem mogel sanjati o bolj romantični, čutni, skrbni in sladki drugi polovici.

Vi ste kraljica mojega srca in ljubica moje usode, najboljše, kar se mi je zgodilo, je srečanje s tabo, moja punčka!

Najlepše rože bi vam podaril v znak moje globoke ljubezni do vas, vendar bledijo v primerjavi z vašo lepoto, v čast bi vam rekel zvezda, a briljantne zvezde niso nič v primerjavi z vašimi bleščečimi očmi, tako Povedal vam bom samo, da je vaša ljubezen najbolj dragocena stvar v mojem življenju.

Vedno sem mislil, da človek lahko doživi srečo enkrat v življenju, toda z vami sem spoznal, da je sreča zame vsaka minuta, vsaka sekunda, vsak romantičen dan, ki ga preživim s tabo, in trenutki, ko te držim v naročju.

Veste, svet lahko reši samo ljubezen, toda moja ljubezen do vas je tako močna, da lahko ozdravi milijone zlomljenih src. Ti si moje vse, ljubim te.

Kaj bi lahko bilo boljše od najljubšega dekleta, ki vam okrasi življenje in vas naredi boljše? Šele trenutek, ko dragoceno dekle postane ljubljena žena, sanjam o tem, ljubica moja!

Ti si moje sanje, ki so se uresničile. Nisem še spoznal bolj luštnega, inteligentnega, romantičnega, simpatičnega, razumevajočega in prijaznega dekleta kot ti, še vedno ne morem razumeti, zakaj si zaslužim tako srečo, vendar se vsak dan zahvaljujem Bogu zate.

Midva sva dva in čudovito je, a neomejeno blaženost bo prišla, ko bo v naših otrocih cvetela ljubezen, ljubim te noro, živim zate!

Tvoja slika mi je vtisnjena v srce, moje srce šepeta tvoje ime in ko zaprem oči, zagledam tvoj obraz, ti si najboljši del mene, ljubim te bolj, kot je mogoče.

Veste, s tabo sem spoznal, kaj pomeni živeti življenje v največji meri in uživati ​​v vsakem dihu. Pomagala si mi videti svet s srečnimi očmi, ljubezen moja, ljubica moja, nora sem nate.

Na tem svetu ni nič bolj simpatičnega in romantičnega, kot da vsako jutro vidiš zaspane oči in te objemajo. Če mi obljubiš, da se bom vsako jutro srečal s tabo še 60 let, potem na tem svetu ne potrebujem nič več.

Samo norci verjamejo, da ljubezen človeka naredi ranljivega, samo ljubezen naredi človeka močnega in pogumnega. Tvoja ljubezen me je naredila za boljšega človeka, zaradi tebe sem postal človek, ki sem si vedno želel biti.

Zvezde, morja, oceani, vsa čudesa sveta - vrgla vam bom na noge zaradi vašega lepega nasmeha.

Ko sem te prvič srečal, sem mislil, da boš moje dekle, vendar si nisem mogel niti predstavljati, da boš tako korenito spremenil moje življenje, postala si najpomembnejša oseba v mojem življenju, da brez tebe ne morem živeti.

Če bi bil bogat, bi dal vse zaradi tvojega enega samega pogleda, bi za tvoj nasmeh zamenjal vse zlato na svetu, a takšnega bogastva nimam, zato bi ti dal najdragocenejše v življenju - moje srce.

Ti si moja prva, zadnja in edina ljubezen. Vse, o čemer sanjam, je, da bom spoznal s teboj čim več sončnih vzhodov in sončnih zahodov.


Copyright © 2021 Oglasna deska Šentjernej